Blogi

Ideaa mitä tehdä treffeillä

Ideaa mitä tehdä treffeillä
Pariskunta

Onko edessäsi treffit ihanan daamin/kavaljeerin kanssa? Oletko miettinyt, mitä voisitte tehdä treffeillä? Tulossa voivat olla ensimmäiset treffit tai ehkäpä olette olleet jo kauankin yhdessä, mutta haluatte suhteeseen romantiikkaa menemällä treffeille niin kuin silloin suhteen alussa.  Kartoittamalla paikkakuntasi aktiviteettimahdollisuuksia  löydät varmasti monia teille sopivia vaihtoehtoja, miten voitte viettää ikimuistoisen hetken tai koko päivän.  Seuraavaksi 6 ideaa, mitä voitte tehdä treffeillä. Ideoita on sekä kesään että talveen, aktiviteetteja sisälle ja ulkoilmaihmisille, hemmottelua ja rentoutumista sekä sporttisempaa menoa. Voit järjestää treffit todella pienellä budjetilla tai panostaa rahallisesti enemmän. Monilta paikkakunnilta tai kohtuullisen lähellä olevasta kaupungista löytyy varmasti mahdollisuuksia toteuttaa oheisia ideoita.

Kesäinen piknik tai romanttinen illallinen ravintolassa

Ruoka toimii aina ja se on varma valinta treffeille. Syömisen ja kohteen voi valita omaan budjettiinsa sopivaksi. Pienellä budjetilla saat ikimuistoiset treffit varaamalla herkullista pikkupurtavaa, leipomalla itse tai ehkäpä tekemällä pizzaa ja salaattia kotona. Voitte sopia tapaamisen lähellä olevaan kivaan puistoon tai järven rannalle ja nauttia siellä kauniista ilmasta, hyvästä ruoasta ja parhaasta seurasta. Jos voit satsata rahallisesti enemmän treffeihin niin varaa pöytä pieneen intiimiin ravintolaan ja nauti treffiseurasi kanssa monen ruokalajin illallinen kynttilänvalossa pitkän kaavan mukaan.

Peli-ilta kotona

Pienellä budjetilla voit järjestää tosi kivat treffit kotona peli-illan merkeissä. Etsipä kaapin kätköistä pelikortit tai vanhoja kunnon lautapelejä tai varaa kiva tietokonepeli, mitä voitte pelata kahdestaan. Tai ehkä pidät kaverisi kanssa tuplatreffit ja otatte kunnon matsit vaikkapa Aliaksen, Monopolin tai Trivial Pursuitin merkeissä. Edullinen kiva naposteltava, hyvät juomat ja hauska seura takaavat teille todella kivan illan hyvien naurujen merkeissä.

Aktiviteetit sisällä: jooga tai keilailu

Haluatteko viettää treffejä aktiviteettien merkeissä? Varaa aika ohjatulle joogatunnille läheiseen kuntokeskukseen. Joogaa on todella monenlaista; kävisikö lempeä hathajooga, vaativampi astangajooga tai ehkä mielenkiintoinen hotjooga? Vai olisiko lähellä keilahalli, missä voisitte ottaa kunnon matsit keilailun merkeissä ja päättää illan hyvän ruoan merkeissä? Keilailu on tosi kivaa ja edullista ja monilta paikkakunnilta tai lähikaupungista löytyy keilahalli. Ehkäpä hohtokeilaus kiinnostaisi teitä?

Aktiviteetit ulkona: pyöräily tai lumikenkäily

Haluatteko sportata treffeillä ulkona? Kesällä aktiviteetiksi sopii loistavasti pyöräretki. Voit suunnitella reitin pituuden teidän kunnolle sopivaksi. Ehkä koko päivän kestävä retki ja lounas matkan varrella tunnelmallisessa ravintolassa olisi hyvä ajatus. Tai parin tunnin rauhallinen pyöräily lähialueella. Loistava vaihtoehto on myös vuokrata maastopyörät ja ajaa metsäreitillä. Talvella aktiviteettina lumikenkäily voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Lumikenkien vuokraaminen ei ole kallista ja parin tunnin retki lumiseen maastoon on ulkona viihtyville ihanteellinen vaihtoehto. Sen jälkeen maistuu kuuma kaakao ja herkullinen ruoka.

Maastoretki islanninhevosilla

Onko treffikumppanisi ehkä harrastanut ratsastusta joskus tai onko hän eläinrakas? Siinä tapauksessa otapa selvää lähialueen talleista josko läheltä löytyisi islanninhevosia. Ne ovat aivan ihastuttavia ja vaikka aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei olisikaan niillä voi lähteä ohjatulle retkelle maastoon. Rauhallinen käynti ja reipas töltti rauhallisella maaseudulla rauhoittavat mielen ja aivan varmasti vievät ajatukset pois arkisista asioista. Ehkä löydätte tästä yhteisen harrastuksen. Jos ratsastuskokemusta löytyy ennestään niin päivän kestävä pidempi retki ja lounas matkan varrella ovat taatusti kokemisen arvoiset.

Hemmottelua: hieronta tai kasvohoito

Hieronta

Ehkäpä haluaisitte ottaa treffeillä aivan rennosti ja saada hemmottelua? Jos on mahdollista panostaa treffeihin myös rahallisesti vähän enemmän niin miltä kuulostaa rentouttava kokovartalohieronta teille molemmille? Voitte valita perinteisen hieronnan tai ehkäpä romattisille treffeille sopisi nautinnollinen aromaterapiahieronta. Tai jospa kasvohoito intialaisen päähieronnan kera läheisessä day spassa olisi teille sopiva vaihtoehto. Päivä voisi päättyä romanttiseen illalliseen läheisessä ravintolassa.

Categories:
Blogi
You Might Also Like